Voorgerecht

Voorgerechten

 
  • Breekbrood
    Met aioli, kruidenboter en tapenade
  • 6,75  
     
  • Burrata
    Met gepofte cherry tomaatjes, groene pesto en salade
  • 10,50  
     
  • Garnalencocktail
    Noorse garnalen met whiskeysaus, rode ui en kappertjes
  • 9,75  
     
  • Carpaccio van rund
    Gemarineerd in pesto, geserveerd met truffelmayonaise, zongedroogde tomaatjes, uitgebakken spekjes, kappertjes, rode ui en Parmezaanse kaas
  • 11,50  
     
  • Tomatensoep
    Met soepgroenten, room en uitgebakken spekjes (ook zonder spekjes mogelijk)
  • 5,25  
     
  • Bruschetta
    Met tomaat, basilicum, knoflook en Serranoham (ook zonder Serranoham mogelijk)
  • 8,25  
           
      ** Alle voorgerechten worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter